Константин шокира с вида си и понесе жестоки последствия... ВИДЕО

Константин шокира с вида си и понесе жестоки последствия... ВИДЕО

Константин не за първи път показва, че не е от тези, които робуват на предразсъдъци, поне що се отнася до сюжетите и визиите в клиповете към хитовете си.

В новата си песен "Един грам срам" Коцето шокира всичките си фенове, като се превъплъти в... Луцифер. И преди да си помислите, че компания му прави щерката на Орхан Мурад - Сузанита, която доби популярност именно със скандалната си песен за Луцифер и Буда, вижте кой успява да го съблазни.

Константин с емоционално признание за... СНИМКИ

Един от най-оборотните фолк изпълнители понася жестоки последствия с фатален край в клипа към новата си песен, но коментарите, които предизвика моментално в социалните мрежи, са повече от показателни за това дали се е справил с нелеката си роля на измамен злодей.

Ужас! Константин катастрофира с лъскавото си "Ферари" СНИМКИ

Новият проект на Коцето е дело на рапъра Криско, видеото към нея е на режисьора Кирил Киров-Кико. В клипа се разказва история за греховния живот на земята и до известна степен може да се каже, че в него има автобиографичен елемент.

Любопитното в случая е, че със съвместната си работа по "Един грам срам" Коцето и Криско индиректно потвърждават слуховете, че са в основата на продуцентската компания "Фирмата", която съвсем скоро ще представи и първия си изпълнител./show.blitz.bg

 

Коментирай