logo

Константин се заяде с Кондьо

Константин се заяде с Кондьо

Фолк изпълнителят Константин от години се слави с голямото си самочувствие, но в повечето случаи то е с покритие. Чалга гигантът, който се осмели да забие нож в гърба на госегашния си шеф Митко Димитров и да напусне фирма "Пайнер", се мисли за най-великия в попфолка. 

Името на Константин влезе в предаването "Семейни войни" и допълнително вдигна самочувствието му на желан мъж.  От екипа попитаха двата отбора в студито:" Назовете един фолк изпълнител, с който веднага сменята налпълнелия си съпруг". От 100-те попитани хора най-много са посочили името на Константин. Плътно зад него се нареждат Азис, Тони Стораро, Фики, Галин и Кондьо. 

"И Кондьо ми диша прахта.... Нямам стигане, придобих жестоко самочувствие", написа обичаният фолк идол в официалната си страница във "Фейсбук". А негови приятели в Мрежата негодуват, че в списъкът не е попаднал и Милко Калайджиев с прочутите си мустаци. 

Лияна издаде в какъв палат живее братовчед й Константин (СНИМКИ) 

Константин е щастливо женен за красивата Надя, с която имат две деца. Това обаче не го прави по-малко желан от нежния пол. Много млади момичета имат розови сънища с певеца и тайнично се надяват по време на негова участие да бъдат забелязани и да се докоснат до невероятната му харизма./ show.blitz.bg 

Коментирай

taka e

taka e 08.02.2019 18:45

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9