Коцето седна в колата на прахчета, а Диона веднага го... ВИДЕО

Коцето седна в колата на прахчета, а Диона веднага го... ВИДЕО

Константин не издържа и спретна поредното шеговито видео, което вече събира стотици гледания в социалните мрежи. Фолкпевецът, явно вдъхновен от ситуацията с наркотиците и обвиненията към Диона, която твърди, че е приемала единствено противогрипни прахчета, се захласна също по тях.

От видеото, което се вижда в профила му в социалните мрежи, е видно как Коцето се качва в чистак новата си и доста луксозна кола, но преди да затвори вратата, падат няколко кутии с "Колдрекс", "Нурофен" и всичко останало, с което колежката му Диона заяви, че е пила преди да седне зад волана, а впоследствие да бъде арестувана след положителни кръвни проби.

Диона изби рибата след ареста с тази СНИМКА

"Помните ли песента "Бело сладко"?", пита в поста си Коцето. А една от първите, които му отговарят, бе Диона, за изненада на мнозина.

Коцето изуми с корем край  Созопол, налял се е сериозно СНИМКА

"Коце, Coldrex трябва ли ти?", пише на Коцето изпълнителката. Отстрани изглежда, че и двамата много се забавляват на ситуцията.

Тези дни пък, Коцето показа колко тържествено се е сдобил с новия си луксозен автомобил. Във видеото специално за него своята реч дръпва Димитър Кочачев-Фънки.

Новото возило на Коцето - жълто Porsche 911 Turbo S пък се нарежда до другите коли в автопарка му, сред които Maybach, Ауди А8, както и още едно Порше Кабрио./show.blitz.bg

Коментирай