Кобрата нoкаутира Константин (СНИМКА)

Кобрата нoкаутира Константин (СНИМКА)

Фолкпевецът Константин се появи целият посинен и в кръв. За деликатното си състояние обвини боксьора Кубрат Пулев, с който уж до този момент били приятели. 

Обичаният певец и популярният боксьор са приятели от години. Запознават се покрай половинката на Кобрата - чалга дивата Андреа. Общите им теми ги превръщат в близки приятели, а Пулев неведнъж се е вихрил в заведението на своя приятел. И всички ги смятахме за приятели. Последната снимка на Константин, на която е жестоко пребит, хвърли неговите почитатели в смут. А обвиненията паднаха върху Кубрат.

Изпълнителят с  най-лиричен глас във фолка сподели фотос в социалните мрежи, на който е пребит до смърт. А над снимката написа "А уж бяхме приятели с теб, Кобра". Обезобразеният вид на Константин се оказа част от сценария за новото му видео, което ще види бял свят съвсем скоро.

Не става ясно дали в клипа се вклюва и Кубрат Пулев или чалга идолът е използвал неговото име за предизвикване на по-голям интерес от страна на аудиторията и за шега към близкия си приятел. Сигурно е обаче, че във видеоклипа ще видим боксьорските умения на Коцето. Предстои да разберем срещу кого се изправя и кой в крайна сметка печели мача.

Това ще е първият проект на Константин извън "Пайнер". Неговите участия вече не се рекламират от димитровградската фирма. Това не значи, че графикът му с участия не е препълнен. За март месец е поел 11 участия в София, Пловдив, Велико Търново, Благоевград и др./show.blitz.bg

Коментирай

МАЛКО ГО Е БИЛ ЩОМ Е ЖИВ ТОЯ ИЗРОД !

МАЛКО ГО Е БИЛ ЩОМ Е ЖИВ ТОЯ ИЗРОД ! 16.03.2019 13:54

.

Руми Димчева

Руми Димчева 16.03.2019 13:58

Ако е вярно? Значи Пулев е новата мутра на България? Но, много се съмнявам? И този Коце, място не си намери? А какво стана с намерените наркотици в заведението му? Голяма "ПАТАКЛАМА" беше? Хайде сега, ОТГОВАРЯЙТЕ...

Смях

Смях 16.03.2019 21:50

Тва е някаква клип или сценарий за аудитория,не вярвайте, кобрата тренира за мача с Богдан Дину който е следващата седмица!

Кобрат

Кобрат 17.03.2019 0:40

Чели чели.... Не дочели

Ivo

Ivo 17.03.2019 8:22

Глупости...

taka e

taka e 17.03.2019 15:12

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz