logo

Хванаха Константин в нарушение, той бута бакшиш да го пуснат ВИДЕО

Хванаха Константин в нарушение, той бута бакшиш да го пуснат ВИДЕО

Това че известен и караш нова и скъпа кола не те спасява от Синя зона. В това се увери фолкпевецът Константин, който забрави да пусне смс за зона и служители от столична община му сложиха скоба. 

Нарушението въобще не смути изпълнителят на "По-спокойно", който се бръкна в джоба и извади една дебела пачка с банкноти. Плати глобата и дори остави бакшиш на работниците, които по дял обикалят и дебнат за нарушители като него. 

 

Константин обаче изтръпна при свалянето на скобата от предната гума на новото му Порше. Той се скара на служителя и му каза да внимава, че после ще трябва да пие валериан за успокоение. 

Това е колата, заради която Коцето продаде другите си два автомобила. Поршето е доста скъпо и е взето на лизинг, а фолк звездата се чуди по какъв начин ще го изплаща. Със сигурност вече ще бъде по-стриктен към общината и ще внимава къде спира./show.blitz.bg

 

Коментирай

drakon

drakon 14.09.2020 12:03

DOBRE BE[E RAJNA DA TE NAPRAWI PEWEC NARKOMAN DOLEN!!!!!!!!!!

българин

българин 14.09.2020 14:19

Ей затова хората протестират! Кой е Константин,щом има нарушение трябва да си понесе наказанието,какво ми се прави нацголямата работа и дава бакшиши на общинарите,но той не е виновен виновни са тия които вземат рушветите те са за затвора!!!! Затова няма никога да се оправим!!!!

Светослав Светозаров

Светослав Светозаров 14.09.2020 19:49

Не знам какво лошо има човек като каже че в него е грешката и остави 10лв на хората да се почерпят.... wtf>?!

Сиса

Сиса 15.09.2020 19:15

Смешник! Пълен при това аууууу аууууу

123

123 16.09.2020 0:44

Какво лошо има - незнам. Плати си глобата човека, почерпи глобилите го и толкова. Няма циркове, няма скандали, няма заплахи.

До българина

До българина 16.09.2020 0:49

Явно и ти си от протестиращите, които не знаят за какво точно протестират, но са твърдо убедени, че са прави. Къде видя рушвети, къде видя някой да парадира с нещо, че и затвор взе да раздаваш?