Капан! Софи Маринова въвлечена в нагла схема за милиони!

Капан! Софи Маринова въвлечена в нагла схема за милиони!

Софи Маринова попадна в нагла схема за милиони, а феновете на поп фолк звездата са потресени от това, което се случва от нейно име в публичното пространство.

Става дума за до 8 милиона долара, които почитателите на певицата могат да спечелят, ако отбележат месеца на раждането си под пост, публикуван от профил в социалните мрежи с нейното име. Томболата, разбира се, е чиста измама, за която предупреди наскоро самата изпълнителка.

Софи Маринова подари кола на Лоренцо за неговото пълнолетие ВИДЕО

"Скъпи фенове и приятели, това е измама", написа Маринова от единствения си официален профил в Инстаграм. И предупреди, че измамниците обещават не само големи суми пари, но и заблуждават, че те ще бъдат изплатени до 10 минути след обявяването на името на "победителя".

Самата игра се корени в това фенове да изпращат като съобщение на лъжливия профил месеца, в който са родени. Според него се определя и каква сума могат да спечелят, като септември се оказва най-доходоносен от всички. Измамниците призовават също така последователите на Софи Маринова да споделят публикацията, за да достигне тя до повече хора, като твърдят, че всеки, който го стори, ще получи карта за подарък и "големи пари". "Победителят ще може да спечели кола и къща", твърди се още в написаното от профила менте на Софка.

Софи Маринова направи дует с майка си, в клипа участва и баща й СНИМКА

Всъщност това не е първият път, в който Софи Маринова става жертва на злоупотреба в онлайн пространството. Преди две години тя отново попадна в подобна схема, свързана с фалшиви профили в социалните мрежи от недоброжелатели, които просеха пари от нейни близки, приятели и колеги./show.blitz.bg

Коментирай

А сектир

А сектир 12.08.2020 13:02

ахааа ето как е купила кола на синчето наглата мангалка

Ihu

Ihu 12.08.2020 23:47

Пишете за любовта на гей курвата крачунов и неговия любим свинята пеевски и за мама свиня кръстева