Камелия шокира с тази новина - ще вдига сватба с любимия си

Камелия шокира с тази новина - ще вдига сватба с любимия си

Камелия е сред най-канените певици както на клубната сцена, така и на частни партита, а и често е пяла на сватби. Сред най-забавните й участия е сватба в столицата.

Наред с тази история тя разкри и много пикантна тайна за своята собствена сватба. С Цветин е трябвало да се оженят точно преди пандемията, която осуетила плановете. Изпълнителката на "Залезът и зората" разкрива кога ще мине под венчило. 

“Имаше една сватба в София, на която младоженецът се оказа супер голям мой фен и през цялото време толкова танцува – постоянно крещеше, викаше и подскачаше! Доста се изпоти човекът и се наложи да се преоблича няколко пъти, защото наистина не слезе от дансинга през цялата нощ. Накрая си облече дрехи на шейх, като от клипа ми „Яхабиби“ и започна да прави всякакви забавни скечове и номера: лежа по пода, ставаше – падаше и пак продължаваше! Просто пращеше от енергия и беше най-усмихнатият и позитивен младоженец, а булката беше плътно до него – прекрасно семейство, весели и щастливи хора. Радвам се, че съм артист, който може да си позволи този лукс – песните ми да се слушат не само от от хора, които ходят по клубовете, а и от тези, които не излизат след два, а си лягат около 22, 30 часа” – разказва звездата пред “Труд”.

Самата Камелия се радва на дългогодишна щастлива любов с половинката си Цветин, въпреки че не са правили сватба и нямат сключен брак.

“Много сме мислили за тържество с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията. Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти… Така че, следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба” – загатва певицата.

Признава, че с любимия й имат и дълбока духовна връзка: “Цвети ме изпълни физически и духовно и ме накара да светя! Любовта е всичко, стига да има с кого да я споделиш и да се грижиш за нея”./show.blitz.bg

Коментирай

Зара

Зара 22.12.2022 12:53

Това е пълна измислица ..даже и не си правя труда да чета,все едно и също,Щом прочете за кобрата че си има друга...почва се пак старата история.... Измислени истории ....няма такова нещо...няма нови гадже ...само си измисля за да ревнува кобрата...мн му пука на него ...хи хи

Ццц

Ццц 22.12.2022 12:55

Пак старата песен на нов глас...а аз чета само заглавието...защото отдолу е едно и също писаното...лично се карам за кобрата !!!

Димитрова

Димитрова 22.12.2022 21:00

Много захаросано.

Банго Васил

Банго Васил 22.12.2022 22:39

Цветин ром ли е?