logo

Камелия с неочаквано признание за Цветин, разкри, че той... СНИМКИ

Камелия с неочаквано признание за Цветин, разкри, че той... СНИМКИ

Мъжът до Огън момичето на поп фолка Камелия - Цветин е известен от години и въпреки това певицата рядко си позволява да разкрива подробности за отношенията им.

Когато обаче реши да го направи, го прави така, че да предизвика всеобщи реакции, най-вече от страна на последователите си в социалните мрежи.

Камелия става по-гореща и неузнаваема отвсякога... ВИДЕО

"Приятелство между колеги не съществува. За да бъдат двама колеги, двама души приятели, и в същото време колеги, те трябва да са много израснали като хора, като човешки същества вътрешно. Приятелството е чисто споделяне, подкрепа. То не е състезание", сподели фолкзвездата в интервю за "Телеграф".

Камелия стана брюнетка за нов клип СНИМКА

И добави, Цветин е не само мъжът до нея, но и най-добрият й приятел.

"Да, той е най-добрият ми приятел, защото за мен приятелството включва всичко. Да те познава един човек такъв, какъвто, дори ти не се познаваш, да нямаш срам, да нямаш страх. Да се разкриеш, да се разтвориш емоционално в слабости, трудности - това е приятелството.

Изненада! Камелия показа новия член на семейството си... СНИМКА

Да си сигурен, че той няма да злоупотреби с доверието ти, няма да ти навреди, че помощта и съветите му са чисти - това за мен е приятелството и аз го имам в очите на Цветин и цялото му присъствие в моя живот. Това е дълъг път. Ние също сме имали трудни моменти с раздели.

Всеки си има остри връхчета, които не е нужно да затъпяваш, А да напаснеш с другия, така че да не губиш себе си, но да не загубиш човека, когото обичаш.  И да не го наранят тези остри връхчета".

Потрес! Цветин на Камелия си показа задника СНИМКИ 18+

Изпълнителката разкрива още, че е от хората, които не могат да си мълчат, но дори и когато е много гневна, бързо й минава. За разлика от Цветин, който е обратното - обича при определена ситуация да се затваря и да мълчи. В началото това дразнило изпълнителката, но с времето се напаснали./show.blitz.bg

Коментирай

Читател

Читател 09.08.2020 10:30

Камелия беше хубавица и певица! Сега е само "и"!

Момче

Момче 09.08.2020 22:35

Глупости!И красавица и певица си е Ками ! Сладуранка!

жонк

жонк 10.08.2020 12:41

яка лелка е - милфка от класа

Лалугеров

Лалугеров 10.08.2020 16:39

Камито е един дървен философ, който поставя запетайте неправилно !!!

абе

абе 11.08.2020 8:30

Лалугеров ти пък не знаеш къде се пише Й

Пепи КамелиТа

Пепи КамелиТа 23.08.2020 22:54

Тя е мой идол аз бях в нейно предаване Споделено с Камелия .Тя е уникална водеща жена певица всичко Възпитана много малко певици могат да се примерят с нея .