Камелия: Правителството няма да падне! Трифонов ще бъде унизен и...

Камелия: Правителството няма да падне! Трифонов ще бъде унизен и...

Политическото положение в страната и сътресенията в Народното събрание не оставиха безразлични и хора от шоубизнеса. Фолк звездата Камелия е силно възмутена от случилото се и напиша много остри думи в социалните мрежи за политическото положение, в което се намира България. 

Блондинката е доста крайна в мнението си, но пък бе посрещнато с одобрение от страна на нейните почитатели, на които също им е писнало да бъдат мачкани и да гледат как политически фигури се гаврят с народа си. 

"Днес за първи път в живота ми  ме е срам, че съм българка. Това, което гледах в Народното събрание ме накара да се почувствам унизително", сподели Камелия, която извън клубните участия е анмерила време да проследи какво се случва на политическата сцена у нас.

По-късно избухна с нов статус, в който говори за Слави Трифонов и чакат ли ни нови ибори. "След вчерашните политически събития, слушайки и четейки коментари се замислих и стигнах до следното, което искам да споделя с Вас. Според мен, правителството няма да падне! 

Ако Трифонов наистина е солов играч, както той сам заявява и ИТН гласува така, че правителството да остане, какво ще стане? Трифонов става важен, ще трябва да се съобразяват с него, а мисля, че той това иска от самото начало.

В момента негативната вълна към ИТН е достатъчно силна, че се заговори за изчегъртване и заличаване. Силното му его си получи реванша за Каримански, който не получи БНБ и г-н Минчев бе отстранен от тях. Ако наистина е солов играч, както той сам заявява и не подкрепи правителството, според мен, партията му просто ще бъде раздробена, а той самият унизен като обществена фигура у нас. Не мисля, че Трифонов иска това. Това мисля аз", пише Камелия./show.blitz.bg

Коментирай

zzz

zzz 18.06.2022 9:10

Е щом то разпран пърдялник казва, 100 % тъй ще стане

........па

........па 18.06.2022 10:39

И този изкукуригал прекрояван и фотошопиран милф изпълзя от клоаката чалга да дава мнения.Я марш да се разголваш,че само това умееш.

Дебелия

Дебелия 18.06.2022 11:41

Много ми харесва роклята. Браво.

КАМЕН

КАМЕН 18.06.2022 12:46

БОЖЕЕ,ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ !! ТАЗИ "ГОСПОЖА" НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ РЕШИ ДА СЕ ИЗКАЗВА ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСИ!

Бай Чепик

Бай Чепик 18.06.2022 19:54

Неочаквано интелигентен коментар.Явно не всичко поп фолк певици са тъпи.Трифонов е недолюбван в българският шоубизнес.Няма човек който да не е бил прецакан или унижен от плешивия селяндур в тези среди.С това унчиндолско недоразумение е свършено.

Бай Ху

Бай Ху 19.06.2022 10:25

Бааа го, истинска българка с огромна ЦИЦА.

Абе стига простотии

Абе стига простотии 19.06.2022 10:32

Ах моля ви мадам, много мъ е срам.

Ели

Ели 27.06.2022 13:34

Поредният човек от този бранш,който нищо не разбира от политика.Певците да си гледат шоубизнеса.