Камелия най-накрая проговори за майчинството, разкри, че е... ВИДЕО

Камелия най-накрая проговори за майчинството, разкри, че е... ВИДЕО

Камелия все още е под въздействието на голямата еуфория, откакто стана майка, но ето, че започва малко по-малко да открехва вратичката за всичко, което й се случва от този момент насам, както и за промените в живота. 

Както е известно навръх Великден фолкпевицата хвърли голямата бомба, че има бебе, но тогава не разкри никакви подробности нито за бременността, нито за раждането. И до ден-днешен се пази в тайна и пола на бебето, както и името му. Наскоро Камелия даде интервю за Star Reporters, където споделя, че успява да съчетава майчинството с кариерата си. 

Камелия умили всички с тази СНИМКА на бебето си

"Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие.

В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа", разказа още изпълнителката. 

В професионален план Камелия е готова и с нови проекти. "Подготвям нови неща. Надявам се да успея да ги пусна за лятото".

Камелия показа как храни бебето, СНИМКАТА предизвика фурор

"Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е един път, който си е извървян много осъзнато, много завършен процес, така че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях готова за това нещо, то се случи в момента, в който аз съм наистина готова и мога да съчетая прекрасно двете неща, да ме изпълни и да дам всичко от себе си за моето дете", призна още Камелия./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 17.07.2023 9:13

Този Боби Star Reporters-многоооо простоват,а сътрудника му зад кадър още повече.

Той

Той 17.07.2023 16:39

Тъпо бабе, че и курве.. Стана на 50 и си купи дете щото е ялова от наркотици, алкохол и бъдейки шибана като животно от групи.. мри в лайна курво съсипана

Кънч

Кънч 17.07.2023 18:18

в путката миризлива и гъзъ кирлив!

Кротко!

Кротко! 18.07.2023 1:05

Камелия е една от малкото, за които не може да се говори лошо, но в България за кого се говори хубаво...