logo

Камелия изпоти Цитиридис с дръзки интимни признания ВИДЕО 18+

Камелия изпоти Цитиридис с дръзки интимни признания ВИДЕО 18+

Камелия скри шапката на новия водещ на bTV Николаос Цитиридис с предизвикателното си и твърде директно поведение. Поп фолк дивата, която има хиляди почитатели у нас и не само, бе повече от откровена и с интимни подробности пред младока.

"Естествеността винаги печели. Когато съм в студио, се чувствам някак си изолирана, сама. И тогава емоционално ми е нужно да си създам някаква картина, за да мога тази емоция да я вкарам в изпяването. По-ми е лесно, когато съм на сцена.

Камелия лъсна гола навръх рождения си ден СНИМКА 18+

На сцената мога да изляза по лепенки, без лепенки… В живота си съм различна, в студиото пак съм различна", заяви Огън момичето на родния поп фолк пред в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Горещо! Камелия пак нажежи страстите до червено с тази СНИМКА 18+

В момента блондинката е в трескава подготовка на нов музикален проект и дори издаде, че с предстоящия си сингъл ще даде нов живот на известна песен, но представено по нов начин.

"Записах една нова песен. Ще бъде римейк на една песен, която обожавам. Не е моя песента, но много ми харесва и се надявам да допадне на публиката и в мое изпълнение", загатна хитовата изпълнителка, но не пожела да разкрие повече подробности около парчето.

"Невинаги най-добрият глас побеждава накрая", добави още Камелия, която за поредна година сяда в треньорския стол, за да журира и напътства младите таланти в "Гласът на България". "Този път ще има много интересни гласове, които ще се качат на сцената", категорична е тя./show.blitz.bg

Коментирай

АГЕНТ ТЕНЕВ

АГЕНТ ТЕНЕВ 14.02.2020 15:37

БОЖЕ.......КАМЕЛИЯ.......ПРЕКРАСНА СИ.....ОБИЧАМ ТЕ.......

Бебето

Бебето 14.02.2020 16:51

Много те обичам!

Калин

Калин 14.02.2020 18:17

Камелия се изпоти да си стиска краката само и само да привлече вниманието на Цитиридис, но интимните и отвори се размирисаха и хората около нея без противогази припадаха

Били

Били 14.02.2020 20:21

От всичката логорея само "естествена" ми впечатление. Кое й е естественото?

Фен

Фен 15.02.2020 13:30

Уникална си Ками! Красива и талантлива!

Фен

Фен 15.02.2020 13:31

Уникална си Ками! Красива и талантлива!