Кали шокира с лично признание и предизвика нещо страшно в мрежата СНИМКИ

Кали шокира с лично признание и предизвика нещо страшно в мрежата СНИМКИ

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже. Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки.

Нещо повече! Кали искаше да роди и наследник на младока, нищо, че вече отдавна е многодетна майка. И това вероятно все още е едно от съкровените й желания, но това, което гласи последния й пост, накара феновете й да се стреснат сериозно.

Кали пак се изказа за Глория, но този път...

Той гласи: "Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя". Само че в случая изпълнителката не е нито разочарована, нито разделена с приятеля си, а промотира новата си песен.

Кали проговори за богатото си гадже, призна, че иска... ВИДЕО

Мнозина побързаха да напомнят, че Кали досега не е показвала любимия си на някое светско събитие, но и тук удрят греда, защото наскоро тя е била под ръка с него на рожден ден на своя колежка, с което й даде да се разбере, че вече не го крие, макар преди време да сподели за него: "Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините"./show.blitz.bg

 

Коментирай

долче без габана

долче без габана 18.10.2023 10:38

А бе и нея не искаме да я виждаме ама ни се навира с чалга промотиране.. хайде водете се под ръка и се скрийте в някой аптечен склад най-добре

Развратен

Развратен 18.10.2023 10:54

отпадък.

Аман от това лркарство

Аман от това лркарство 18.10.2023 21:01

Няма ли модератор да го изтрия, или ви купиха

пссс

пссс 19.10.2023 20:49

Не става за нищо тая, не и знам името.

dgd

dgd 19.10.2023 22:21

дърта разпоретина,

vgza

vgza 19.10.2023 22:22

коя беше тая пръдла?????

Офф

Офф 19.10.2023 23:10

Аман от м@нгалки с претенции!