logo

Кали шокира с външния си вид СНИМКА

Кали шокира с външния си вид СНИМКА

Фолкпевицата Кали не е свикнала да бездейства и тази социална изолация я кара да полудее. Много добре знаем, че Кали е сред най-дейните ни звезди, които обичат да вършат по няколко занимания наведнъж. 

Изпълнителката на "Спрях ли ти тока" показа в социалните мрежи докъде я е довела карантината и какво причинява на себе си от скука и безсилие, че не може да направи нищо за по-бързото възстановяване на света. 

"И те така те.....малко изтрещех", написа Кали под последния си фотос в Инстаграм. Кали показа каква нова фризура си е направила в домашни условия, но вместо подигравки, новата й визия се хареса на нейните последователи. 

Сред тях се оказаха миската Маги Сидерова и пиарката Ива Екимова, които са сред най-близките приятелки на певицата. Феновете приветстват Кали за промяната и я съветват да експериментира сега с външния си вид и като стартират отново клубните изяви да покаже на какво се е научила.

Певицата се пусна бе капка грим и не можем да й отречем, че изглежда повече от добре и слага младите си колежки в малкия си джоб.//show.blitz.bg

Коментирай

Bai Mangau

Bai Mangau 11.04.2020 1:04

Zigeunerin?

Хуй

Хуй 11.04.2020 11:25

Цепеняк си е деба