logo

Кали се появи в шокиращ вид и заяви, че спира със сълзите СНИМКА

Кали се появи в шокиращ вид и заяви, че спира със сълзите СНИМКА

Фолкпевицата Кали втрещи с последната си снимка в социалните мрежи. Бившата звезда на "Пайнер" е открила начин, с който избягва нежеланите сълзи. 

Методът е доста странен и на пръв поглед изглежда налудничав, но със сигурност певицата ще има доста последователи в това начинание. 

Кали превърна хитова коледна песен в Ковид творение ВИДЕО

Изпълнителката на "Фиеста" се появи в кухнята с очила за гмуркане. Оказа се, че този воден аксесоар спира сълзите й, когато се налага да режи лук за някоя вкусна манджа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music)

Всички знаем какво причинява този зеленчук, който е една от най-важните съставки за всяко вкусно ястие. Почти няма човек, който не се разплаква от лютивия зеленчук и Кали не прави изключение. 

Тя е намерила хитър начин да предотврати това гадно явление и очилата за гмуркане вече се намират в кухнята и ги използва по-често, отколкото през лятото по време на морските си почивки. 

Близките до певицата знаят, че от няколко години е запалена по гмуркането и дори изкара специален курс при професионалист. Наученото вече изпробва с чистите води на Гърция, Кипър и Малдивите./show.blitz.bg

Коментирай