Кали с шокиращи подробности за Денис Теофиков! Разкри кой е виновен за неговата смърт!

Кали с шокиращи подробности за Денис Теофиков! Разкри кой е виновен за неговата смърт!

Певицата Кали е сред най-близките приятели на семейството на младия певец Денис Теофиков, който вече не е между живите. Основната версия гласеше, че се е самоубил, скачайки от терасата на свой приятел. 

Изпълнителката отново реши да говори открито и да разкрие по какви версии работи полицията и защо тя изключва възможността да е самоубийство. Кали хвърля жестоки обвинения към доста хора и разкри кой е виновен за смъртта на ДЕнис. 

"Загубата на Денис Теофиков е огромна. Трагедията я преживявам лично, защото съм близка със семейството му. Много хора ще засегна с думите си, но в България смъртта е много готин маркетинг. Започват да те продават, защото си умрял или да те харесват. Но не те почитат, заради таланта ти.

Смъртта на Дени породи голяма активност в социалните мрежи и много хора натрупаха популярност на негов гръб и на семейството му. Всички сме виновни за преждевременната смърт на Денис Теофиков преди да си отиде физически от този свят. Липсата му може да следствие на инцидент, нещастен случай, непредумишлено убийство, но не мога да кажа, че се е самоубил.

Разследване върви в момента. Той не беше опят от свещеник, точно поради тази причина, че се говори за самоубийство. На Централните софийски гробища дойдоха хора, на които им беше важно да ги видят медиите. Попфолкът не почете по никакъв начин Денис, извън социалните мрежи. Много близки до него хора не видях да са спрели участията си за един месец или 40 дни. А той имаше много близки хора в попфолка. Имаше 200 човека, аз очаквах много повече.

Родителите на Дени ще бъдат част от моя концерт, който ще направя на 1 април 2022 г. Баща му заяви, че дени също ще бъде на концерта. Оставете майката и бащата на Денис да изживеят мъката си и спрете да чоплите там, където нямате идея за какво става на въпрос. Продуцентът на Дени - Ники Пашев, да си извади поуки от този инцидент. Той трябва да знае как да процедира с млади и темпераментни хора, да знае правилната посока", категорична е Кали, която се слави със своята откровеност./show.blitz.bg 

 

 

Коментирай

ей лелче

ей лелче 28.11.2021 10:57

Тя знае ли от кой точно са децата и? И не сме всички виновни щот аз слушам Хиподил

Заглавие

Заглавие 28.11.2021 11:04

За пореден път заглавието не отговаря на написаното по- долу!

Деян

Деян 28.11.2021 11:10

А тя не си ли прави реклама на концерта по този начин, а?

Деца

Деца 28.11.2021 11:14

Какво общо имат децата и, че ги намесвате? От кой са децата и си е нейна работа. Типично за много хора, вместо да хванеш темата се отклоняваш за нещо ,което в момента не е важно, а и не е твоя работа да обсъждаш!

МИЛЕНИУМ

МИЛЕНИУМ 28.11.2021 12:25

ДЕЦА ПРАВ ПРАВА сте

Ангел

Ангел 28.11.2021 17:38

И в момента плача! Той живя в един фалшив свят! ГОСПОД не търпи един БРИЛЯНТ да се рие в калта!

Alex

Alex 28.11.2021 17:56

Само че никой не произнесе истината-отиде си по собствено наркоманско желание,опита се да лети като Цвети едно време!Това е!Няма нужда да го представяте като някакъв герой!Е може и да е герой на дрогата!Пак казвам: Бог да го прости!

Do alex

Do alex 28.11.2021 18:14

Kvi narkotici, kvi pet leva be maimuno. Ti znaesh li dali e vzimal che da laesh, qvno ti ot lichen opit znaesh po kaf nachin deistvat tiq narkotici, shtoto ti gi polzvash, kato ne znaesh nedei da govorish naizust.... Laino

баба айше

баба айше 28.11.2021 18:36

таз мастия още ли не е бременна? щото дъртия се изгуби от 2-3 дена. той много обича да ибе мастий.....

Сашка

Сашка 28.11.2021 21:56

Нека човекът и певецът Денис Теофилов почива в мир.Той е направил своят избор и единствено Господ може да го съди.Оставете коментарите за себе си.Оставете близките му в тяхната скръб без да добавяте още такава със неуместните си коментари.

Няма значение

Няма значение 07.12.2021 10:56

Защо всички сте такива? Наркотици бил взимал, наркоман е бил и какво ли още не.. Дали е употребявал и каква е причината за смъртта му, какво е станало, за да се стигне до този негов край.. Това го знае само и единствено той - Денис Теофиков, но за съжаление вече не е сред живите.