logo

Кали предизвика шок с това, което й се случва

Кали предизвика шок с това, което й се случва

Поп фолк дивата Кали предизвика истински шок и изумление сред феновете и последователите си в социалните мрежи с това, което й се случва напоследък.

Оказва се, че изпълнителката не само, че не е вадила скоро нови песни, но и няма никакви участия. И причината май не е само в коронавирус пандемията и последствията от нея.

Кали се пече гола на плажа, но кой дърпа гърдите й? СНИМКА 18+

Почитателите на певицата вече са убедени, че тя е решила да се отказва от музиката и да се преориентира към друга професия, съдейки по застоя й от доста време насам. От началото на пандемията Кали се е отчела само с една изява - на 27 август в Харманли. А в следващите осем месеца няма нито едно участие, пише "Уикенд".

Кали показа как изглежда без грим СНИМКА

Принудена от обстоятелствата и вероятно заради слабия интерес, певицата е намалила хонорара си на едва 1000 лева и въпреки това продължава да не получава оферти за участия. И за капак реши да напусне "Пайнер" и да се самопродуцира.

Ако съдим по актуалните фотоси на брюнетката обаче, кариерата й в момента изобщо не е на дневен ред. Тя се е отдала на бурната си любов с доста по-младия си приятел Анастас Червенков, известен като Наско Салфетката./show.blitz.bg
 

Коментирай

Papa Doc

Papa Doc 15.09.2020 13:03

Наско Салфетката е прякор,даден му когато на една оргиа след като го е извадил от дирника на ГИЛФА я забърсал със салфетка мармалада,извиращ оттам.

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 15.09.2020 13:09

ХОНОРАРО ОТ ХИЛЯА ЛЕА ВКЛЮЧВА ЛИ ПРАЗНЕНЕ В ГЪЗЪ, ДЙЙП ТРОУТ, ЛАКТЕЙТВАНЕ И ДАБЪЛ АНАЛ ФИСТИНГ?