Какво се случва с Ивана? Хората не могат да я разпознаят

Какво се случва с Ивана? Хората не могат да я разпознаят

По всичко личи, че фолкпевицата Ивана е лягала под ножа. При гостуването си в „Папараци“ чалга дивата шашна всички с видимата промяна във външността си.

Няма и помен от наднорменото тегло, с което упорито се бореше с години. Излишните килца Ивана натрупа в следствие на здравословен проблем и прием на множество лекарства. Все пак успя да се стабилизира и да смъкне от сланините, но в лице си остана пухкава. Досега!

Наскоро певицата е преодоляла тежка операция, в което явно е разковничето на рязкото отслабване. Разбира се, изпълнителката на „100 патрона“ се е подложила и на няколко пластични операции, за да добие сегашния си умопомрачителен вид.

Ивана е останала едва 50 кила, а феновете й намират все по-голяма прилика с дъщеря й Теодора. „Като клонинг на щерка си е. Явно скалпелът е играл по този модел“, пишат в социалните мрежи.

49-годишната звезда не е в пика на музикалната си кариера, но пък определено дойде време, в което с усмивка може да се погледне в огледалото и гордо да застане до своите по-млади колежки.

 

Коментирай

hhh

hhh 09.01.2019 0:27

ДЪРТА КУРВА ... БОЛИ МА КУРА КАТО Я ЗЯПАМ ...

Фют

Фют 11.01.2019 3:02

Тъй тъй, на тезгяха за продан се е турила, с тез инвестиции в лице и задник. До няколко години ще стане същата дебела свинкя като разбере, че не е много вървежна и прибере някой младок да и харчи кинтите.