Изпълнителката на "Ах,баната" скочи остро срещу Ивана, нанесе й жестока обида ВИДЕО

Изпълнителката на "Ах,баната" скочи остро срещу Ивана, нанесе й жестока обида ВИДЕО

Свикнали сме в попфолка да ври и кипи от скандали, но обикновено се случват задкулистно и не толкова явно за обикновените слушатели и почитатели на лекия жанр. Но този път наблюдаваме истинска нападка от певица, която направи на нищо колежката си Ивана. 

 Изпълнителката, която остана в историята на чалгата с парчетата „Ах, банана“ и „На геврека дупката“, атакува изпълнителката на „Шампанско и сълзи“. 

 

Сани

Певицата от близкото минало Сани си позволи да направи коментар за новата песен на колежката си. „Егати... бозата", изригна Сани по повод новото парче на певицата на народа - „Жена за милиони“.

“Наистина много се радвам, че песента “Жена за милиони” предизвика толкова реакции, коментари и различни мнения. Знаете, че винаги ми е била важна обратната връзка с вас – истинските и верни почитатели, за които всъщност правим почти 25 години музика. Да, понякога с песните си, ви разплаквам- понякога ви разсмивам, но никога не сте оставали безразлични! Ще продължавам да предизвиквам себе си и вас с още много песни! Само гледайте!", е коментарът на Ивана към всички хвалебствия на феновете й, но съвсем тактично игнорира нападката от страна на нейната колежка Сани./show.blitz.bg

 

Коментирай

Това

Това 14.05.2023 2:27

са нови ценности. Извинение за шамари срещу 100К.

И двете

И двете 14.05.2023 8:08

са ку.чки, но Ивана е дърта куч.ка.