logo

Изоставиха фолкпевицата Кристиана пред олтара ВИДЕО

Изоставиха фолкпевицата Кристиана пред олтара ВИДЕО

Певицата Кристиана усети едно от най-ужасните неща за една жена - да те изоставят пред олтара. 

Блондинката и нейният благоверен Николай тъкмо били застанали пред отеца да ги вещае, но младоженецът не успял да отговори на заветното "ДА". 

В този момент Кристиана бяга от собственото си сватбено тържество, но младоженецът не вижда бял ден. Тя се появява на всека негова крачка - в стриптийз бара, в хотелската му стая, дори по новините на малкия екран. 

Всичко това се развива в сценария на най-новия клип на звездата на музикална компания "Хит микс мюзик". Песента е озаглавена "Ще ми избягаш ли" и има всички шансове да се нареди до най-асктуалните хитове за сезона. Музиката е дело на македонския хитмейкър Оцко Василковски, а римите са написани от Николай Гурманов.

Все пак финалът на мини-филма завършва с щастлив край. Всичко в сценария се разгиграва в главата на младоженеца, когато се спъва да каже "ДА". Усетил, че няма да е в негова ползва, склонява и подписва брачното свидетелство. Булката хвърля букета, който се озова в ръцете на...гей! 

Коментарите в социалната мрежа ясно сочат, че това е най-успешният проект на амбициозната певица. "Чудесна изненада от Кристиана. Песента е страхотна и съм сигурен, че ще гърми по всички дискотеки, когато те отново отворят врати", пишат в мрежата./show.blitz.bg

 

Коментирай

халялялялял

халялялялял 13.11.2020 13:43

курвъ и аз бих я изоставил, ама първо зад олтара, после пред олтара и накрая в устата

Justitia enum Thracia!!!

Justitia enum Thracia!!! 13.11.2020 14:03

Боже, ела и ги прибери... и фолкпевиците... и журналята от БЛИЗЗЗ!!!

баста на чалгата

баста на чалгата 14.11.2020 12:57

Баста на чалгаропитеците...

Българка

Българка 15.11.2020 14:28

Голяма пошлотия, вулгарност и отврат!!!