Изненада! Кали записа песен със снаха си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Изненада! Кали записа песен със снаха си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кали определено успя да изненада почитателите на поп-фолка с премиерата на новия си клип “Драми всякакви”, в който специално участие има рапърката Котенцето. Виктория Тодорова, по- известна като Котенцето, е гадже на най-големия син на фолкдивата Георги.

Преди време звездата на телевизия "Планета" заяви, че е претърпяла много голяма метаморфоза в професионален план и няма да прави никакви компромиси с музиката.

"Искам в кариерата ми да присъстват песни, с които да изпълвам първо моята душа, после и душата на публиката – каза изпълнителката и резултата е парчето "Драми всякакви”.

Меломаните побързаха да дадат своята оценка за новото музикално предложение на Кали, а хубавите коментари недвусмислено говорят, че целта й е постигната.

"Силна песен от Кали. Личи си, че е набрала яко. Имаш сигурен хит!”, "Ехааа, не очаквах такава разбиваща изненада. Котеее, уникална си!”, "Получило й се е на Кали! Нещо различно от нея!”, "Доста свежо се е получило! И точно частта, в която пее Контенцето, й подхожда най-много!”, "Това определено не го очаквах, но им се е получило определено.”, гласят само част от многобройните коментари в социалната мрежа.

Музиката, аранжиментът и текстът на "Драми всякакви” са на Diamond Beat Production, а режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси./show.blitz.bg

Коментирай

Тая Кали

Тая Кали 19.05.2019 17:40

Още ли я имат за човек. Не е ли намерила някой друг да ражда,белким се отървем от така натечената чалкарка -извинете ДИВА. ТАКОВА НАХАЛСТВО,ПРОСТОТИЯ И ВИСОКО САМОМНЕНИЕ ДРУГА В ТОЯ ШИБАН БРАНШ НЯМА.

taka e

taka e 20.05.2019 9:47

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz