Изненада! Фолк певица роди тайно от... СНИМКИ

Изненада! Фолк певица роди тайно от... СНИМКИ

Родните поп фолк диви обикновено правят обществено достояние почти всичко, което се случва в личния им живот, най-вече мъжете и децата. Но ето, че и това правило намира своето изключение.

Става дума за чаровната блондинка Милица, която е едва от звездите на музикалния гигант "Пайнер". Тя роди съвсем наскоро, а новината изненада дори и най-близките й приятели, които разбраха радостната вест от снимка на бебето в социалните мрежи, от която се вижда само крачето му.

Новината за бременността изпълнителката успя да скрие през цялото време, както и самото раждане - дали от суеверие или заради нещо друго, получи й се доста успешно.

Всъщност за личния живот на Милица, която е родом от пазарджишкото село Оборище, не се знае почти нищо, особено пък сега, когато новината, че е родила бързо ще привлече вниманието най-вече към това кой е мъжът до нея.

Преди години певицата имаше връзка с румънския футболист от ЦСКА Флорентин Петре, но тя продължи едва няколко месеца, след което спортистът се събра с друга българка, с която създаде семейство./show.blitz.bg

Коментирай

http://youtubeloop.eti.pw/?v=NY-RLryio_8

http://youtubeloop.eti.pw/?v=NY-RLryio_8 12.03.2020 19:06

http://youtubeloop.eti.pw/?v=NY-RLryio_8

Медия

Медия 13.03.2020 6:53

Добре родила, но кой я знае....при това и родна ...Много сте смешни Блиц... За неграмотни то е ясно, а да поднесете новина, направо "невероятни"...

Бай кор

Бай кор 13.03.2020 9:09

Е как от кого , от Коко Динев разбира се .!

Суджук

Суджук 13.03.2020 17:19

А мис Бикини родила ли е от вожда ?

Dinko

Dinko 15.03.2020 22:44

Тя е напуснала Пайнер доколкото знам!