logo

Изненада! Ето коя фолкпевица се сгоди СНИМКИ

Изненада! Ето коя фолкпевица се сгоди СНИМКИ

Преди няколко дни фолкпевицата Глория върна годежния пръстен на вече бившяи си приятел, Андреа също се размина на косъм от сватба с Кубрат Пулев, но за една друга тяхна колежка нещата вървят повече от щастливо. 

Съвсем изненадващо дойде новината за годежа на една от големите и гласовити пайнерки, която умело крие личния си животот медиите. 

Народната изпълнителка Росица Пейчева се похвали с годежен пръстен от нейния приятел Николай Петров. "Прекрасно събитие за нашето прекрасно славейче! Много радост, щастие и дълъг семеен живот, изпълнен само с позитивни моменти", пишат нейни верни почитатели. 

От музикалната компания на певицата също поздравиха щастливата двойка с думите: "Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви вечни спътници в живота. Честито от сърце, мили Роси и Ники".

Роди има момче и момиче от барабаниста от Виевска фолк група Милко Узунски, който през 2014 г. посегна на живота си. Той бе намерен обесен пред дестка ясла в Пловдив. По това време Роси и Милко са разделени, но децата й трудно преживяват тази семейна трагедия./show.blitz.bg

 

Коментирай

Карта

Карта 23.05.2020 18:11

Две семейства развалиха, попиляха три деца. Мъжа й се самоуби. Тя има две деца и той едно. Не знам дали нямат внуци... Такъв смешен цирк... Бившата му жена е адвокат от Асеновград. Голямо геройство.... Простотия селска... Годеж на това десето издание уникална тъпотия...