Изненада! Борис Дали оставя поп фолка, ще става... СНИМКИ

Изненада! Борис Дали оставя поп фолка, ще става... СНИМКИ

Поп фолк певецът Борис Дали ще се хвърли в доста интересно предизвикателство, което няма нищо общо с музикалната сцена, на която сме свикнали да го виждаме от години.

Изпълнителят е получил покана да играе във филм, чиято премиера е съвсем скоро. Неговата първа роля е в нова българска комедия, която много скоро ще се появи по кината в страната.

"Получих покана от един млад режисьор, много грамотно момче, което има хъс за работа, има нюх и знае как се правят нещата. Аз лично много се зарадвах и приех веднага. Моята роля е на доктор. Беше ми много забавно, докато снимахме", признава певецът пред "Планета".

Почитателите му вече горят от нетърпение да го видят в новото му амплоа, но са леко притеснени дали няма да му хареса повече да играе, отколкото да пее.

Припомняме, че тази есен Борис Дали беше на турне в Щатите и Канада, където предизвика фурор. "Направихме едно много хубаво турне, обиколих почти цяла Америка. Пях всичко, като се започне от фолклора, мине се през естрадата и се стигне до попфолка. Благодаря на организаторите, които правят тези турнета, защото така се съхранява българския дух.

Хубаво е, че има такива хора, които обединяват нашите сънародници в Америка. Припомнят се българските обичаи, музиката също много допринася. Извиват се големи хора и става много весело", добавя още той./show.blitz.bg

Коментирай

Марга Ди Зерко

Марга Ди Зерко 06.12.2020 15:49

Борис Дали е достатъчно умен, за да си позволява някой да обсъжда поведението му по презумпция, а на мястото на жена му бих направила всичко, за да бъде само мой. Не само външен вид се иска

Марга Ди Зерко

Марга Ди Зерко 06.12.2020 22:24

Четейки написаното от мен за Борис Дали, забелязах, че се е вмъкнала ненужната буква п в думата презумция. Съжалявам, че не съм я забелязала навреме.