IVY даде нов живот на ретро хита "Тигре, тигре" ВИДЕО

IVY даде нов живот на ретро хита "Тигре, тигре" ВИДЕО

Напоследък се наблюдава завръщане към ретро чалгата и все повече нови изпълнители посягат към музикалното наследство на предците в този бранш, като правят старите хитове с ново звучене. 

Младата и амбициозна певица IVY провокира с новия си проект 'Тигре, тигре", като е използвала фрагмент от едноименния хит на Радо Шишарката. Певицата участва в трио с Ави Бенеди и Жонера, а в парчето включват текстове и на други популярни песни от 90-те. 

"Харесвам стария попфолк и наблюдавам, че в момента има сериозно завръщане към тези ритми. Модерно е колегите да записват миксове с ретро чалга песни, които вървят като топъл хляб", заяви пред наш репортер IVY, която от няколко месеца е в каталога на Пайнер. 

"Ние решихме с нов аранжимент да комбинираме част от заглавията на стари ретро и да ги включим в нашия си текст", поясни тя. Освен популярната и водеща в песента "Тигре, тигре", тримата изпълнители са включили още песните "Хищна хиена" на Петра, "Ласмаги-джасмаги" на Теди и формация "Зорница", както и стари песни на по-новите изпълнители, като триото на Илиян, Борис Дали и Константин - "Палатка". 

Песента е кючек, който бързо се завъртя по дискотеките, а IVY пръска с него на участията си. Видеото е заснето на автомивка, а визията на певицата е секси и възбуждаща. /show.blitz.bg

 

Коментирай

джаба

джаба 04.06.2021 12:26

Ша повърна.

баста на чалгата

баста на чалгата 04.06.2021 16:33

Гнусна цигания.

Магнитски

Магнитски 06.06.2021 3:51

Музика за гербаджии!