Ивана завъртя главата на младок, няма да повярвате кое е новото й гадже

Ивана завъртя главата на младок, няма да повярвате кое е новото й гадже

Колежки на фолк дивата Ивана издават, че певицата прави пълен рестарт на личния си живот с по-млад от нея мъж, със сериозна професия.

Новият й възлюбен е хирург в една от най-големите и реномирани болници в страната ни, а двамата вече делят общ покрив.

Очевидно именно това е и причината певицата на народа, която чукна 54 години, да изглежда като на 30. Факт е, че напоследък тя изглежда разцъфтяла и това не е случайно. Запознати издават, че връзката й с хирурга датира от около година, но изглежда чувствата помежду им са се разгорели експресно, след като само няколко месеца по-късно са взели решение да заживеят заедно, пише "Уикенд". 

Хирургът е разведен, както и самата Ивана и е с 4 години по-млад от нея. Той е с изградена кариера и е успял да се наложи в медицинските среди. Точно това е и в основата на запознанството му с певицата. Двамата се срещнали за пръв път покрай изследвания, които трябвало да направи майката на звездата на попфолка. За хората от обкръжението на певицата е ясно, че тя открай време бди като орлица над близките си.

Като една истински отдадена дъщеря, Ивана и този път не оставила възрастната жена да обикаля сама по кабинетите и я придружила. Една от консултациите била с въпросния хирург и той веднага се впечатлил от певицата. Отдавна бил неин почитател и познавал отлично творчеството й, а живият контакт с нея го привлякъл още повече заради напълно естественото й поведение и чар.

На този етап не е ясно кога точно я е потърсил извън професионалните си ангажименти, за да я покани на среща, но е факт, че към днешна дата са щастливи заедно и са силно влюбени.

Ивана дори го е представила на дъщеря си Теодора, която миналата година навърши 30 лета.

Наскоро певицата се появи в актуалния десети сезон на „Гласът на България“ по bTV – предаването, което преди години стартира именно с нея като част от журито. Зрителите останаха приятно изненадани от това колко добре изглежда. Няма и помен от излишните килограми, с които се бореше до неотдавна, лицето й е свежо и ако човек не е наясно с възрастта й, определено би я сбъркал с някоя от участничките във формата./show.blitz.bg

Коментирай

Иво

Иво 17.11.2023 23:50

Кюфте

Гочо

Гочо 18.11.2023 0:23

Яко помпене в дрисливата задница дорде ауспухчето и засвири като жетварска стомна!

мишо

мишо 18.11.2023 23:59

дърто курве

OMG

OMG 19.11.2023 4:39

И тримата простаци със злобните коментари да и ядат го.ната на ИВАНА! Боже колко жалки подобия на човеци живеят в кочината!

дядо стефчо

дядо стефчо 19.11.2023 21:46

Каката е Лесбо хиена и не пропуска да лъсне имиджа

Hgyvubipb7

Hgyvubipb7 21.11.2023 15:52

Този хирург трябва да е много прос.т