Ивана си развърза езика и попиля колежките си

Ивана си развърза езика и попиля колежките си

Ивана, която има зад гърба си солиден арсенал от хитове и е сред най-аплодираните попфолк певици, не спести критики по адрес на новите имена в жанра.

По думите й всички помпат скули и джуки, прибягват към едни и същи тунинг процедури и в крайна сметка са еднакви.

“Това уеднаквяване никога не ми е харесвало. Винаги съм искала да остана различна, да си остана такава, каквато Бог ме е създал. Ако има нужда от нещо за самочувствие, трябва да е пипнато много фино и много леко. Не трябва да е толкова дръзко, не е красиво”, заявява тя в подкаста “ВИП зона” на Vbox7.

Певицата на народа изразява мнение, че младите се впускали да градят кариера едва 15-16-годишни, което определя като незряло решение.

Като своя голяма страст определя шопинга и не крие, че харчи много за дрехи: “Купувам нещо, харесва ми и като се прибера си казвам сега това за какво ми е, къде ще го облека. Дрехите са основното ми перо”.

Ивана разкрива, че в момента няма човек до себе си, но не чувствала празнина: “Така се свиква с тази тишина и това спокойствие”.

Вината, че успешните жени са сами певицата хвърля върху мъжете и техните комплекси, че не са постигнали толкова в живота си.

Признава и какво не е могла да преглътне в своите връзки. Разказва случай с един от партньорите си, който бил скромен и нормален човек, но връзката му с нея го променила коренно. Стигнало се до ситуация, в която се отнесъл надменно и грубо със сервитьор, без да има повод за това. На мига тя взела кардинално решение и прекратила връзката си този човек./show.blitz.bg

Коментирай

Тити

Тити 02.06.2023 14:29

бреййй , много се подмладила тая Ивана, хич не и личи че отива към шейсетака, изглежда като 30 годишна мацка

Скоро

Скоро 03.06.2023 8:15

писахте същото, повтаряте се. Новини ли нямате? Иначе Ивана е идиотка, като всички чалгаджийки. Разликата е, че е стара вече. Има комплекси и ги "избива" по познатия начин - чрез корекции по тялото и лицето. Цялата с тунингована, но критикува другите... Отпадък.

Ники

Ники 03.06.2023 13:16

Ивана няма никакви интервенции,че тръгнала да съди колежките си?Колко корекции има по себе си,брои ли ги?

Сенси

Сенси 03.06.2023 17:11

Намерил се кой да прави забележки на колежки ... Ивана с късите крака и голямата глава. Компетентна по всичко и раздава меродавни оценки. И сякаш изобщо не разбира нищо от корекции, защото е перфектна. Малко повече скромност няма да и́ е излишна.

ddrakon

ddrakon 04.06.2023 8:10

4АЛГАДЖИЙКА НЕНАСИТНА !! ЗА ЕДИН КОНЦЕРТ КЪДЕ ГРА4И .КАТО ГАРГА ЗА ПОЛОВИН 4АС СЕ ПАЗАРИ ЗА НАД 15 000 ХИЛЕДАРКИ!!! И ТЯ ЗАЛЕЗИ ВЕ4Е ОКОН4АТЕЛНО ГРОБАРКАТА!!!

Един

Един 04.06.2023 8:42

Стара и лачена. Хора, посочете ми една от тези самозванки натурална и коректна спрямо другите колежки. Всички са жадни и нагли мастни.