Ивана разчувства с тези думи! Няма да повярвате на кого се възхищава СНИМКА

Ивана разчувства с тези думи! Няма да повярвате на кого се възхищава СНИМКА

Ивана трогна почитателите си в социалните мрежи с емоционално пожелание към един от най-любимите си хора. За пореден път Мегазвездата на Планета показа колко много значи за нея музикалната й партньорка Стояна. 

Стояна и Ивана работят заедно още преди изпълнителката на "100 патрона" да стане популярна и разпознаваема от публиката. Техни колеги продължават да се им се чудят как продължават да работят така сплотени и без никакви раздели. 

 

"Стояна, скъпа сестричке, честит имен ден! Няма да спра да ти пожелавам да си здрава, името ти врати да отваря и с обич да се произнася! Възхищавам ти се, гордея с теб и като музикант, и като майка, и като приятел! Истинска си, бе", пише Ивана по повод имения ден на Стояна. 

Пред приятелки Ивана е споделяла, че със Стояна са имали шумни скандали и за момент са си казвали: "Край, Няма да работим заедно". Бързо им минава и си прощават всичко. Споровете им, обаче, не спират. И до ден днешен продължават да се карат за работа, но пък в живота се чувстват наистина като сестри./show.blitz.bg

Коментирай

Бонго Бонго

Бонго Бонго 28.12.2021 14:17

Браво! Едно на милион да се оцени труда на Стояна! Здраве и успехи!

Бонго Бонго

Бонго Бонго 28.12.2021 14:27

Не бях виждал, докато бие с палките или свири на мандолината някой да хвърля гюбеци, Стояна може. Хем трещи палките хем хвърля гюбеци или мандолината все тая.