Илиян подкара скъпото Порше на Константин ВИДЕО

Илиян подкара скъпото Порше на Константин ВИДЕО

Фолк звездата Илиян се появи в новия си клип "Правя си душата" с много скъпа кола, която ни се стори доста позната. Бяхме сигурни, че сме виждали негов колега да джитка из софийските улици с мощното возило. Оказахме се прави. 

Бялото Порше в новото видео на Тупалката е на негов колега и много добър приятел, с който имат и съвместни песни. Истинският собственик на лекия автомобил е Константин. 

„Да, това наистина е на Коце колата. Хареса ми и исках да я снимам. Ние с него и Борката си останахме приятели пред годините и наистина се обичаме“, сподели Илиян и допълни : „Коцето обаче беше категоричен, че най-много в колата си харесва един заден спойлер и именно затова съм отделил на него цял кадър“.

 

Новото парче на изпълнителят на „Пайнер“ носи името „Правя си душата“ . Композитор е Даниел Ганев, а текстът го е писала колежката на Илиян- Сиана. Във видеото дело на Ники Скерлев участие има и атрактивната моделка Палома Митева която се очаква съвсем скоро да издаде дебютна песен във фолк жанра. Песента ще е в дует с Анелия, а запознати издават, че ще бъде голям хит. 

„Получи се готино парче. Подготвил съм още няколко изненади на феновете ми и нямам търпение за летните ни срещи“, каза още Илиян./show.blitz.bg

Коментирай