Илиян и DEE взривяват с българо-американски проект ВИДЕО

Илиян и DEE взривяват с българо-американски проект ВИДЕО

Изненадващо приятелство се зароди межди рапъра DEE и фолк звездата Илиян, които все по-често са засичани в обща компания. А тази изненадваща дружба роди и нов проект между изпълнителите на два противоположни жанра. 

Тези дни двамата хитови изпълните споделиха тийзър на общ българо-американски проект, а новината дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели. Включително и за колегите им, които подпитват тук-там какво са подготвили за 8 август, когато ще бъде премиерата на парчето. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MarsBoy Dee (@marsboydee)

Наш репортер разбра, че зад проекта на DEE и Илиян стоят световни имена. Американските продуценти Gypsy Magic Productions, които са част от Ruff  Ryders - лейбъла на DMX, Swis Beats. В парчето се включва и  Chuk Taylor, който е продуцирал песни за Desiigner, Dave East, A-Boogie.  Американците били изключително доволни с нашите момчета и дори се разбрали в бъдеще да продължават да творят съвместно с тях. 

От българска страна продуцент е Артур Надосян, който е работил с най-големите имена от българска сцена, включително с Лили Иванова, както и хитмейкъра Даниел Ганев, на когото се доворевят всички попфолк звезди. 

Илиян никога не е крил страстта си към рапа и през годините е правил експерименти, вкарвайки такива мотиви в проектите си. Сега с помощта на DEE сбъдва мечтата си и се доближава все повече до истинския рап, какъвто могат да направят единствено американски продуценти. 

Премиерата на видеото и песента ще бъде на 8 август. Датата не е избрана случайно. Тогава рожден ден празнува обичаният фолк певец Илиян, който е решил да си подари за празника този така мечтан проект./show.blitz.bg

 

 

Американският екип, който стои зад песента на нашите момчета

 

Коментирай