И Таня Боева жестоко пребита от бившия си мъж

И Таня Боева жестоко пребита от бившия си мъж

Актрисата Диана Димитрова не е единствената популярна личност, която публично признава, че е насилвана от мъж. Фолк звездата Таня Боева също си развърза езика и призна шокиращи подробности за системен тормоз от бившия си съпруг, който успя да съсипе музикалната й кариера.

„В интервю заедно с друга жертва на насилие представих документи как съм била тормозена“, заяви Таня Боева пред бг влогърката Глориа Йорданова. Тя реши да задълбае тази тема, след като преди няколко дни колежката й Мария стана жертва на физическо посегателство от съпруга си. 

Попфолк ветеранката цели 5 години е била пребивана от бившия си съпруг – композитора Михаил Бургуджиев. На улицата пък е била заплашвана от криминално проявени лица.

Изпълнителката споделя, че мъжът й станал агресивен към нея, излизал с приятели и пиел, а след това редовно устройвал битови скандали вкъщи, завършващи с шамари. Боева често пъти била със синини, отоци и хематоми по лицето. Заради популярността си певицата не се решавала да подаде жалба в полицията и само се молела адът да свърши по-бързо.

През 2017г. певицата става мишена и на други хора, вече извън семейството й, някои от които с присъди за криминални прояви.

„Ситуацията, в която бях поставена не позволяваше нито физически, нито емоционално да работя, да творя. Бизнесмени, шефове на полиция – такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах възможност да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване  за мен и моите близки. Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам детето си. Това, което прочетох на страниците на разследването ми даде отговор защо се случи всичко това“, разказва още певицата, без отново да посочи конкретните мотиви за тормоза.  

Таня Боева е категорична, че е оставила всичко негативно зад гърба си и в момента гледа само напред. Сега работи с пълна пара, за да компенсира дългото си отсъствие от сцената и се чувства изключително вдъхновена и заредена с много енергия. Амбицирана е за новите си проекти и смята, че я очакват много хубави неща занапред./show.blitz.bg

 

Коментирай

Мич

Мич 28.03.2023 16:13

Ох и тя се е обезобразила.Жалко.Жени разберете,че дори и най добрия пластичен хирург не може да наподоби Бог.Естествения чар е много по силен от гримове,пластика о ботокс.

боримеч

боримеч 28.03.2023 17:09

стига със тези мастии до кога ще ги давате тези брантии със неща които са станали преди сто години

Елена

Елена 28.03.2023 22:30

Че тая няма нищо общо с Таня Боева! Сигурно ли е, че е тя на снимките? Уф, правят се на нищо, не знам как не се страяскат, като се погледнат в огледалото. Това е всичко друго, но не и хубост.

Клан клан недоклан

Клан клан недоклан 28.03.2023 23:25

Само бой за тия парцали

Димо

Димо 28.03.2023 23:29

Нали е БОЕВА, какво да я правят.

Поредния

Поредния 29.03.2023 9:18

полудял боклук. Много станаха вече. Пластичния хирург не го бива - оставил си е ръцете.