И Райна лъсна гола във ваната ВИДЕО 18+

И Райна лъсна гола във ваната ВИДЕО 18+

Всички помним скандланото клипче на Галена от ваната, което й помогна да стане звезда номер едно във фолка. Но сега лъсна и друга нейна колежка на голи кадри от ваната.

Става въпрос за Райна, която години наред е спазвала благоприличие в медийното пространство, но накрая лъсна така, както майка й я е родила в еротични кадри във ваната. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

Пилето на фолка, както я наричат в бранша, засне много секси фотосесия във ваната. За разлика от колежката си Галена, нейните кадри са направени със стил и няма нищо вулгарно. Още повече, че самата тя си ги е качила в профила в Инстаграм, а не са изтекли от бившия й, какъвто беше случаят при Галена. 

На кадрите виждаме Райна да лежи гола във вана, но пяната скрива нещата, които всеки мъж би желал да зърне. В ръката си певицата държи чаша пампанско, но не става яско кой е прави компания в тази интимна обстановка.

И докато се чудим и маем кой и защо е снимал Райна така във ваната, тя разкри истината. Снощи късно се появи новият й видеоклип, а голите кадри от ваната са част от проекта./show.blitz.bg