logo

Големи тайни в чалга средите! Три звезди чакат бебета СНИМКИ

Големи тайни в чалга средите! Три звезди чакат бебета СНИМКИ

Известната фамилия Стораро упорито крие, че в семейството им скоро ще се чуе отново бебешки плач. Фики ще става баща за втори път, като сега щастливите родите се готвят за момиче. Най-щастлив от този факт е дядото - Тони Стораро, тъй като това ще е първа женска рожба в рода му. 

Наш репортер научи, че съвсем скоро бебешки колички ще бутат още две фолк звезди, които към момента също крият от медиите и почитателите си благата вест. 

Актуалната певица Лорена чака първа рожба от дългогодишния си приятел, който живее в Германия. Изпълнителката на "Жена за лудницата" е решила да се отчете като майка в този труден за музикалния бизнес период, в който участията бяха замразени, а в момента доста ограничени. 

Наш източник издаде, че Лорена ще работи до края на май и вероятно малко от юни, след което ще се оттегли от сцената за няколко месеца в очакване на щастливото събитие. Вероятно ще замине при бъдещия татко и ще роди извън границите на нашата страна. Лорена се е задействала сериозно с кариерата си и е заснела цели два клипа, с които да задържи вниманието върху себе си, докато е по майчинство. А поетите й ангажименти за следващите месеци се разпределят сред колежките й. 

40-годишната Ивена също е в очакване на първа рожба. Наскоро звездата отпразнува рождения си ден и показа наедрялото си коремче през близки и приятели./show.blitz.bg

Коментирай

Честито

Честито 16.05.2021 0:15

Честито ,Фики!Бъдете живи и здрави!

Радо

Радо 16.05.2021 7:33

Ами Кали нямали пак