Голата Камелия развращава 16-годишен във влака СНИМКИ

Голата Камелия развращава 16-годишен във влака СНИМКИ

Фолк певицата Камелия определно знае как да задържи мъжкото внимание, а всяка нейна снимка в социалните мрежи предизвиква атомна бомба сред последователите й от мъжки пол. 

Тези дни чаровната изпълнителка на хита "Луда по тебе" показа как може да изглежда една жена превърлила 50-те, която се оказва идол и на младите си колежки. Отвореното деколте е нейна запазена маркам, което често се отразява отрезвително на загорели почитатели. 

Новите снимки на Камелия в социалните мрежи предизвикаха вълна от горещи коментари, тъй като голата плът и предизвикателен поглед на певицата карат всеки мъж да настръхне и след това да я събува. 

"Камелия, когато се снима преди години за Плейбой, цяла Варна обиколих и беше изкупен. Тъжен вече, чакайки на автогарата да се прибирам за София, реших последно да попитам на една сергия за вестници и се оказа за мое щастие, че взимам последната им бройка. Пътуването ми до София на 16 годишна възраст ( сам без родители) се оказа много приятно в компанията на Камелия", гласи от от коментарите под снимката.

Сега пошлостта може да бъде открита навсякъде, но в края на 90-те Камелия бе еталон за сексапил и палеше страсти от малки до големи. Нейният образ присъстваше в морктите сънища на всяко момче или мъж, а изглежда продължава да пали този огън сред силния пол. /show.blitz.bg