Глория скочи срещу Симона и зет си! Не се грижат за бебето и....

Глория скочи срещу Симона и зет си! Не се грижат за бебето и....

Гласовитата певица Глория захапа дъщеря си и зет си рано сутринта в национален ефир. Слуховете за проблеми в звездното семейство се оказват истина. 

Всеизвестно е, че Симона Загорова и нейната половинка Даниел Милушев се натрапиха да живеят в къщата на певицата, след като не успяха сами да се справят след раждането на дъщеря им с нейното отглеждане и плащането на сметки. 

Глория се появи в сутрешния блок на Нова телевизия и си пролича, че има неща при младото семейство, които я изкарват извън релси. Изпълнителката на 'Феникс" заговори за акостичния концерт, който направи с Дани Милев и дъщеря си навръх Великден.

Глория шашна с тази забрана към дъщеря си... СНИМКИ

"Надявам се феновете да са харесали концерта. Едвам събудихме Симона да стане и да пее. Тя си е такава, добре че имат две баби да гледат детето. Обичат да си поспиват докъм 3 следобед. Казвам "Обичат', защото не само тя го прави", с това Гло подчерта бездействието на зет си, който не работи и живее като готованец в нейния собствен дом.

Глория е поела всички разходи, а изглежда на нея се пада честта и да се грижи за своята внучка, докато Симона и Даниел спят по цял ден и пет пари не дават за детето.

"Щастлива ме правят новите проекти, новите песни. На всички артисти тази пандемия не ни подейства добре. Нас първи ни затвориха и последни ни отвориха, преживях го много трудно. Новите песни ме карат да се чувствам добре, да съм жива. Контактът с публиката е незаменим. Родена съм с това признание и искам това да продължа да правя", заяви Глория, която в края на 2020 година се сблъска с китайския вирус и дори се наложи да бъде хоспитализирана. 

Фолк звездата прекара доста тежко вируса. Притеснила се силно, когато се наложи и нейната майка да постъпи в болница с положителен тест и влошено състояние. Бременната по това време Симона пък пипнала друг грип, което още повече засилило притеснението на Глория. "Едвам се събрах. Лекарите ме успокояваха, че съм силна и ще го мина. Приятелите ми ме подкрепяха. Мис Бони беше неотлъчно до мен, показа смелост, в него са събрани 10 мъже, притежава такава мъжественост, каквато другите само претендират, че имат", спомня си тя за трудния период.  

"В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря", каза певицата, с което подчерта, че думите й не се отнасят за вече бившия й приятел Йордан Джермански./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Ужас

Ужас 08.05.2021 12:22

Глория е забравила какъв бо---к беше! Какво да е родила!?

Само да питам

Само да питам 08.05.2021 12:26

Тоя айгър,зетя дали ласка бабата докато Симончето спи до 3 следобяд?

ПОРА

ПОРА 08.05.2021 12:36

Тая шаврантия се извъди много голям "моралист". А кой се грижеше за нейното дете докато се шибаше с кой ли не по хотелите?

ХАСАН

ХАСАН 08.05.2021 15:51

ТЯ МАМА ЩЕ РАЗТВОРИ КРАКАТА И ПАК ЩЕ ИМА ХАТАЛЯ....ПРОФЕСИЯ-КАРАЧКА.

КОРЕНЯК

КОРЕНЯК 08.05.2021 15:57

ПО ГОЛЯМАТА КАРАЧКА Е ДЛЪЖНА ДА ХРАНИ ТАЯ ИЗТЪРСАЧКА,ХОТЕЛИ,АРАБИ....ТОВА Е НЕЙНОТО АМПЛОА.ТАМ АКО СЪМ ЗЕТ,ЩЕ ГИ ГЪРБА И ДВЕТЕ И НЯМА ЛИ ПАРИ,ГИ ИЗКАРВАМ НА ОКОЛОВРЪСНОТО И ДА РАБОТЯТ ЗДРАВО.ТЯ ЯБЪЛКАТА,НЕ МОЖЕ ДА РОДИ КРУША.

Дори

Дори 08.05.2021 19:01

Лоши и злобни писачи. Вие не сте човеци, а бедни духом извратеняци... На Гло и близките и, здраве и успех....

Босият

Босият 08.05.2021 21:17

" на артистите не НИ се отрази добре пандемията..." Боже, прибери си версиите, ама за артистка ли си е взела дъртия битирмиш от Две могили?

Биби

Биби 09.05.2021 1:50

Глория е права да се ядосва на зета. Симона скоро роди, кърмачка е предполам, нека си поспива, а и в крайна сметка тя е при майка си. А той - таткото,кой ще го търпи така. Бабата ли ще му гледа детето.

Оракул

Оракул 09.05.2021 4:02

Зетят сигурно ощастливява и баба Гло, иначе до сега да го е командировала там от където е дошъл. Но, съвсем скоро ще разберем. Може би в следващата статия. Глория не е от търпеливите.......

граф Съри

граф Съри 14.05.2021 19:13

Глория е много гадна!! Спят до следобяд ,защото нощем се трудят!Скоро ще и поднесат да гледа второто внуче. А те ще се хванат на дневна работа и край с нощният труд ;)