Глория се предаде! Съобщи неочаквана новина за внучката си

Глория се предаде! Съобщи неочаквана новина за внучката си

Предаде се - певицата Глория вече е съгласна внучката й Галина, кръстена на нея, да й казва "бабо".

„Изобщо не ми пука – маминка, баба… Дядо само да не ми казва“ – сподели Глория през смях.

Певицата помага в грижите за внучката си и често отменя майката Симона сутрин. „Хранене, памперси сменям, всичко правя, пея дори детски песнички на малката, дано е музикална“ – твърди известната изпълнителка.

Глория скочи срещу Симона и зет си! Не се грижат за бебето и....

Глория е толкова всеотдайна баба, че дори изтъкна, че сега може да си позволи да позабави темпото в кариерата си, за да обърне внимание на внучката си. Певицата припомня, че също е родила млада – едва на 23 години, когато стартирала кариерата си.

Наложило се да оставя малката Симона на майка си още след 40-ия ден, пише Марица.

Днес цялото семейство живее под един покрив. Глория и майка й са на първия етаж на просторната къща в покрайнините на София, а Симона, мъжът й Даниел и малката Галина са на втория етаж. „Нещата вървят перфектно“ – сподели Глория.

Певицата допълни, че родителите на зетя често идват на гости и също много помагат в грижите за малката Галина. Тя се роди на 25 февруари с размер 50 см и тегло 3,1 кг./show.blitz.bg
 

Коментирай

Ммдааа

Ммдааа 20.05.2021 15:05

Много важна новина. Голем праз!

абе,

абе, 20.05.2021 22:23

Стига дъвкали едно и също,никой не му дреме за тези чалгари.

Ember

Ember 22.05.2021 0:19

Браво, Гло, колеги сме и сме се засича ли на участия във Пловдив в Новотела, радвам се че си приела така нещата, в живота всичко се променя рано или късно, всички сме хора нали?