logo

Глория пусна СНИМКА как се мляска с любовника си

Глория пусна СНИМКА как се мляска с любовника си

Глория награби новия си мъж. Певицата вчера отпътува за Гърция и се отдаде на ласките на любимия си. От близо година тя има връзка със скандален бизнесмен от Пловдив, който е бивш кандидат-кмет на Пловдив.

Глория за първи път се осмели да качи снимка как си целува с мъжа на сърцето си Йордан Джермански. Той е един от големите бизнесмени на Пловдив, а през 2003 г. едва оцелява на косъм, след като е взривен в собствената си фирма за производство на бои.

Глория се глези на яхта с любовника си (СНИМКА)

Той е ранен, след като магазинът му на приземния етаж в сградата избухва с тътен в 8,30 ч. сутринта през зимата на 2003 г. Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в опасност, пише Lupa.bg.

Горещо! Глория пак сложи колежките си в малкия си джоб! (СНИМКИ 18+)

Оцелял на косъм, пловдивският бизнесмен и тогавашен най-млад кандидат-кмет на града вече има три деца и активно играе в политиката. Опитва отново да стане управник на Пловдив, но безуспешно и решава да се ориентира към инвеститорски бизнес.

След години се запознава случайно с Глория, но пътищата им се разминават. Преди две години бизнесменът имаше кратък романс с топмодела Ирен Онтева и двойката дори бе на яхтено пътешествие на о. Миконос, но и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева бизнесмен и двамата преоткрили чувствата си.

Щерката на Глория подложена на психически тормоз от...

Глория не спира да се хвали с Джермански и да твърди, че той е истинската й любов. Преди това тя имаше отношения с боса на ВИС-2 Георги Илиев, а след смъртта му - с прочутия оръжеен търговец Николайчо Гигов./show.blitz.bg

Коментирай