Глория прави се*с 2 пъти дневно с младия любовник, разкри, че е...

Глория прави се*с 2 пъти дневно с младия любовник, разкри, че е...

Глория продължава да живее заедно с младия си любовник Добромир, който е с поне 15 години по-млад от нея. И изглежда повече от добре до него, както е видно и, че се чувства. Изпълнителката често го придружава на различни събития и тържества, а през зимата двамата дори отидоха на екзотична ваканция в Доминикана.

Въпреки честите си кавги и раздели, които са се случвали поне 3 пъти до сега, както гласят тиражирани информации, Глория е особено доволна от уменията на Добромир в спалнята. И дори споделяла пред приятелките си, че той е доста надарен, съответно, че се наслаждава на безкрайния му сексуален апетит. Двамата правели секс всеки ден, дори по два пъти - сутрин и вечер.

Глория издаде как поддържа перфектна форма, показа... СНИМКИ

"Да, не съм сама. Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време, ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно! ", сподели неотдавна Глория в интервю за сръбската телевизия "DMsat".

Глория призна за сватбата, обяви, че...

За Добромир в светските кръгове е известно, че преди години работел като охрана и шофьор на Алисия, а според сплетните е имал любовни романси както с фолк певицата Татяна, така и с Мисис България 2017 Мери Вачева, пише "Уикенд"./show.blitz.bg