Глория каза "чао" на публиката, стегна куфарите и напусна България СНИМКА

Глория каза "чао" на публиката, стегна куфарите и напусна България СНИМКА

Примата на фолка Глория стресна феновете си, след като си взе "чао" със сцената. Нейното оттегляне идва след заканата й, че ще емигрира и ще заживее някъде далеч от клюките, които я заобикалят. 

Това нейно спонтанно решение дойде след поредните гнусни статии, които описват любовния й живот със значително по-младия от нея Добромир. И сега феновете й са притеснени, че повече никога няма да се качи на сцената. 

На този етап Глория казва "чао" на феновете си за заслужена почивка. Примата  изпрати изключително интензивен сезон с многобройни концерти из цялата страна, а през втората половина на септември е отделила време за почивка и релакс.

“Благодаря за многобройните срещи с вас, моята публика, през цялото лято! Време е и аз да захвърля за малко високите токчета!” – написа певицата в социалната мрежа и пусна кадър от избраната дестинация за почивка – Позитано в Италия.

Първи с реакция се включи половинката й Добри, който също сподели в профила си снимка от Позитано и кратко клипче, разкриващо красотата на прочутия курорт.

“Прекрасна си! Желая страхотно изкарване в най-великолепната страна в Европа!”, “Чакаме те отново на високи токчета с нетърпение!”, “Приятна почивка с любими хора”, “Прекрасна Глория! Продължавайте да правите хората щастливи! Най-хубавите, най-истинските и най-смислени те песни са вашите! Респект!” – четем сред стотиците коментари с благопожелания към фолк звездата./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

loopleapet

loopleapet 19.09.2023 11:57

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------ https://welcome.to/biocom

С тези

С тези 19.09.2023 20:21

грозни колена започна преди 35 години. Всичко друго оправи, но колената не.

Отлично

Отлично 19.09.2023 22:32

Най-хубавата новина! Марш на чалгата и мутробарока и просперитет най-накрая за държавата!

Пепа

Пепа 20.09.2023 0:42

ДЪРТА КАРАВАНА ,КОЙ Я СМЯТА ЗА ПЕВАЧКА ,ПОБЪРКАНА БАБА КОЯТО СИ НАПРАВИ ДЖУКИ КАТО КАТО ШАРАН ОДЯЛКА СИ НОСА НО ГРОЗНИТЕ КОЛЕНЕ НЕ МОЖА ДА ОПРАВИ

дидо

дидо 20.09.2023 1:39

застаряващата курва си е хванала млад тъпкач който сега ще се възползва от нея

Коко

Коко 20.09.2023 8:22

Дърто,дъртооо.За какво се имаш???

Дааааа

Дааааа 20.09.2023 10:36

Чак пък респект, абе вие ненормални ли сте!!!Една чалга маймуна по малко, но жалко че е временно.