Галя на Азис втрещи с вида си след тежка раздяла СНИМКА

Галя на Азис втрещи с вида си след тежка раздяла СНИМКА

Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, втрещи социалните мрежи с драстичната си промяна. Скорошни снимки от фитнес залата, в която явно тя е повече от редовна, показват покъртителна метаморфоза.

Красавицата, която наскоро си направи профил в Инстаграм, теши тежка любовна раздяла и набляга сериозно на спорта, а както добре се вижда - физиката й вече има почти мъжки вид. "Претърпяла е пълна промяна във външността", коментират феновете й.

Азис лъсна на СНИМКА 18+ само по...

Близки до блондинката издават, че съвсем наскоро Галя е приключила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да започне сериозни тренировки в залата, но така се улисала, че започнала да тренира силово всеки ден. И резултатите са налице, пише "Телеграф".

"Тялото й вече прилича на мъжко", дивят се последователите й под снимките. "Вижте й ръцете", "Няма и спомен от визията на топмодел", гласят още реакциите.

Азис пак легна под ножа и вече е със... СНИМКА

Факт е, че преди време Галя беше сравнявана с модела Виктория Силвстед. Към днешна дата обаче, тази визия очевидно е изцяло забравена от блондинката, а на нейно място са мускулите и плочките по корема./show.blitz.bg

Коментирай

Димо

Димо 09.04.2022 15:55

Малко е прекалила с помпането, а сигурно и с химията.

Аааа

Аааа 09.04.2022 16:04

Това ли е жената, която му роди момиченце?

ха ха

ха ха 09.04.2022 18:02

Tо от Азис вече никой не се интересува вие пък пробутвата някаква си Галя.