logo

Галин напомпа джуки като на Мария (Снимка)

Галин напомпа джуки като на Мария (Снимка)

Фолкпевецът Галин е станал неузнаваем. Феновете му не могат да го познаят. Пускат си клиповете му отпреди 3-4 години и тези отсега и не могат да открият прилики, все едно става въпрос за двама различни души.

Галин се погрижи да изглежда тялото му добре със сериозни тренировки във фитнес залата. Вероятно в промяната има намесена и химия, благодарение на която всеки втори заприлича на „батка“.

Хиляди момичета въздишат по него, дори признават, че имат мокри сънища с певеца от Добрич. Но в последно време са започнали леко да се отвращават от него. „Прекалява вече. По едно време имаше готино тяло, но да спре да расте, че заприличва на горила“, недоволни са те.

Има и значителна промяна и в лице, която не се дължи на хранителния режим и усърдните тренировки в залата. Специалисти твърдят, че Галин се е възползвал от така актуалните филъри, до които прибягват основно колежките му. Изпълнителят на „Царя на купона“ си е дръпнал клепачите леко нагоре, изпънал е малко бузите и челото.

Корекциите на чалгата звезда не свършват само с това. За капак така е напомпал джуки, че вече никой не говори за устата на колежката му Мария и го взеха под прицел него. Ясно можете да видите на снимката долу каква е разликата и колко много хиалурон е инжектирал с устните си.

 

 

Коментирай

iPhoneman

iPhoneman 04.01.2019 15:04

Путьонър....

malemale

malemale 04.01.2019 15:06

ба си срама за цяло едно поколение ....

Боримир

Боримир 05.01.2019 19:34

РАЗЛИКАТА Е ВИДНА, ИНЖЕКТИРАЛ СИ Е ХИАЛУРОН В ДЖУКИТЕ, ЯВНО ПАЙНЕРА ВЕЧЕ ИСКА ДА МУ ДУХАТ МЪЖЕ.

хути

хути 06.01.2019 12:10

ПЪРВОКЛАСЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ !!!!!