Галин искал да умре, предали го в любовта и той вече...

Галин искал да умре, предали го в любовта и той вече...

Тийнсензацията Галин не обича да говори за личния си живот, още по-малко пък за любовния. Но в скорошно тв интервю наруши това мълчание и срази всички с шокираща история, която е белязала живота му завинаги и оттогава много внимава в любовта и в кого се влюбва. 

Противно на очакванията, че на известните и богатите животът им върви по "мед и масло", Галин разкрива за ужасно предателство от любовта на живота си. 

Любимецът на публиката преброи колко пъти е бил предаван до сега: “В работата около 4-5 пъти, в любовта само един път са ме предавали, но доста стабилно. Бях вече звезда. Дори не мога да опиша чувството какво е – на страх, все едно не чувствах смисъл да живея вече. Няма да допусна да се влюбя повече в такъв човек. Аз знам кой е лошият герой. Това усещам като предателство. Точно тогава бях започнал да развивам лейбъла си”.

Признава, че много пъти в живота си е чувал “не” и разказва:  “Като започнем от училище. Имаше други хора, които бяха любимци. Колеги, които в годините съм чувал коментари, че не мога да пея, че песните ми не струват, че всяка година казват: “До тук е той. Край! Приключва!” и т.н. Но тук съм! Има ме!”

Не крие, че певицата Гергана до голяма степен е променила живота му: “Подаде ми ръка. Аз бях никому неизвестен. Благодарение на нея ми тръгна кариерата. В добри отношения сме. Много често ми пишат нейни фенове: “Подай ръка на Гергана. Тя навремето на теб ти подаде ръка”. Аз подадох ръка на Гергана. Направих песен за Гергана. Много е важно човек сам да иска да направи нещата за себе си. Ако Гергана утре ми се обади и ми каже: “Галински, много искам да се върна на сцената. Има ли някаква възможност да ми направиш песен? Да ми помогнеш дори финансово да направя клип?” – Аз съм изцяло “за”. Това е толкова малко на фона на това, което тя е направила – задвижила е лавината, която е последвала в моя живот” – разказва Галин.

На фона на силната конкуренция в жанра, не ламти да е непременно номер едно. “За мен е важно да съм в Топ 10. Никога не съм  се борил да съм №1. Азис е най-големият!  При жените не можа да кажа, защото там е въпрос на вкус” – споделя своята класация изпълнителят.

Казва, че е добър и като певец, и като продуцент: “Смятам, че съм 8, не мога да кажа, че съм 10-ка. Смятам, че гласът ми докосва, имам някакво влияние върху хората, действам им емоционално. Като продуцент, то се вижда как вървят изпълнителите ми”.

“С Емилия имаме проект. Кавър е песента. За първи път правя кавър в кариерата ми. От Емилия дойде предложението, за което аз съм изключително благодарен. Много харесах като хора и нея, и мъжа й” – разкрива Галин./show.blitz.bg

 

Коментирай