Галин без парти за РД

Галин без парти за РД

На 12 март фолк идолът Галин бе рожденик. Хитовият изпълнител чукна 29 години и бе замислил много голямо парти по случай празника си. 

Шумното парти бе планирано за 13 март (петък) в столичен клуб, където участие трябваше да имат трите певици от неговия лейбъл, а именно Лидия, Десита и Диона. Поради обявеното извънредно положение в страната той остана без парти. 

Трите момичета се готвили цяла седмица за участието си, където трябвали да пеят пред очите на шефа си, който бил много критичен и често им се карал. Той самият нямал търпение да види откритията си заедно на сцената, но уви, не успя да се случи.

 Трите звезди от компанията на Галин 

'Приятели, поради обявеното извънредно положение в страната всички сценични изяви на Галин, Лидия, Десита и Диона се отменят за неопределен период от време до нормализиране на ситуацията. Ние всички сме съпричастни със случващото се и се надяваме много скоро нещата да се наредят в положителна насока ! Усмихвайте се, бъдете позитивни, прекарайте време с близките си и се пазете", написа Галин на официалната си страница във "Фейсбук". 

Най-вероятно Галин все пак е събрал в дома си най-близките си приятели, с които е отпразнувал помъдряването си. А за крехките си години той успя да постигне много. Създаде собствен лейбъл "Алфа мюзик" и вече жъне от посятото с трите си открития, които са новите музикални идоли на България./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 14.03.2020 14:12

http://coronavirus.eti.pw

анонимен

анонимен 14.03.2020 20:57

Голяма трагедия. Света се тресе те суетни лайняри трагедия било, че не можал да празнува рожденият си ден.

Гергана Иванова

Гергана Иванова 16.03.2020 1:25

Циганина с трите к... рви! Тези четиримата заедно имат почти една чаена лъжичка мозък! Този "шеф" едва, едва говори български, НОГО МЬЕКО