Галена разкри изненадващо ще има ли трето дете от Галин

Галена разкри изненадващо ще има ли трето дете от Галин

Преди няколко дни стана ясно, че големият син на Галена ще учи в много скъпо училище във Велико Търново. Неговите родители ще броят 11 бона за образованието му в Американския колеж, тъй като искал да става IT специалист. 

Изпълнителката на "Еуфория" не крие, че двамата й синове много се различат един от друг. Големият не обича светски прояви, докато малкия обича да се бута между камерите и да бъде център на вниманието. Но ще имат ли трети наследник Галена и Галин?! Неотдавна се заговори, че Галена е бременна с трето дето. 

 

Но не, певицата не е бременна в момента. Истината е, че Галин много иска да увеличи потомството си с още един член, но певицата се дърпа и често стигат до ожесточени спорове по тази тема. 

“Често сме си говорили и често наши приятели казват: “Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство”. На този етап – не! Занапред, живот и здраве да е, ако се случи – със сигурност”,  споделя тя.

Галена значително е намалила изявите си в нощните клубове. Пее по три вечери в седмицата, а голямата част от хората смятат, че мъжът й Галин я спира от професията. Оказва се, че малкият й син е този, който непрекъснато мрънка, когато майка му излиза на работа. И Галена е решила да прекарва повече време с децата си, да не отсъства от живота им./show.blitz.bg

Коментирай

Г Р У Ю

Г Р У Ю 18.09.2022 12:52

То ако се забременяваше през устата във вани-ДА Е,ама не става...

Na maikati pytkata

Na maikati pytkata 20.09.2022 14:51

Ебати силиконовият инкобатор