logo

Галена и Преслава заровиха томахавките

Галена и Преслава заровиха томахавките

Ледените отношения между Преслава и Галена са на път бъдат стопени. От най-добри приятелки двете певици се превърнаха в смъртни врагове и вече четири години се подминават като непознати. 

Със сигурност старото приятелство им липсва и затова индикации първа даде Преслава. Тя изуми фолк феновете с последното си решение, а със сигурност е трогнала и своята бивша приятелка Галена. 

Преслава нанесе жесток удар на Галена СНИМКИ

Музикалната телевизия, която излъчва фолк песните, отскоро има нова рубрука, в която всяка чалга звезда трябва да изготви списък с любими свои и чужди песни. Преслава вече мина по реда си и изненада всички с подбора си на хитове. 

В списъка тя включи цели три песни на врагинята си Галена, а именно "Пей, сърце", "В твоите очи" и "Moro Mou". Преди да се скарат за статуетката "Певица на годината", двете бяха близки и често по време на участия пееха песните на другата.

Сега феновете тръпнат в очакване на реакцията на Галена и дали тя би включила в списъка си с песни такива на Преслава. А дали пък хвърлената от Преслава ръкавица ще се поеме от Галена и тя ще преглътне егото си и ще се обади на своята приятелка? "Крайно време е да се сдобрят и да ни зарадват с нов дует", надяват се техните почитатели./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 04.04.2020 10:55

http://coronavirus.eti.pw