logo

Галена и Емилия се хванаха за косите

Галена и Емилия се хванаха за косите

Оказа се, че и друга певица си е купила смятания за уникален тоалет на Емилия, който тя показа на концерта по случай рождения ден на телевизия „Планета“. Само ден след това на участие в столицата Галена бе облечена по същия начин.

Носят се слухове, че и двете певици си купили скъпия гащеризон с идеята да излязат да пеят с него в зала „Арена Армеец“. Емилия извадила късмет, че открила събитието. Тогава Галена видяла, че са дублирали тоалетите си и нейният стилист трябвало по най-бързия начин да отреагира и намери с какво да я облече.

В крайна сметка Галена бе провъзгласена за най-стилната звезда на концерта, без значение, че в последния момент бе решено с какво точно да излезе. А що се отнася до дублажа с Емилия – в интернет фенове отново сочат, че на Галена й отива повече.

 

  

 

Коментирай

Ибача

Ибача 22.12.2018 8:38

Ще ги ева еднакво кво като имат еднакви тоалети взимат го анално и те така

taka e

taka e 23.12.2018 13:19

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93