Галена и Азис втрещиха с костюми за Хелоуин, но в мрежата ги нападнаха брутално СНИМКИ

Галена и Азис втрещиха с костюми за Хелоуин, но в мрежата ги нападнаха брутално СНИМКИ

Фолк звездите Галена и Азис решиха да се маскират за Хелоуин и събраха всички погледи с оригиналните си превъплъщения. Галена заложи на дяволска визия, която наподобява героинята на Анджелина Джоли - Злодеида от филма "Господарка на злото". 

Азис също впечатли с бляскав костюм, а феновете подозират, че му е подарък точно от Галена, с която наскоро пуснаха тоталния хит "По-по-по". 

Галена от край време залага на демонични визии, но феновете и този път я попариха, че е заложила повече на порнографията, отколкото на превъплъщението на герой. 

Най-странното е, че Галена не е ползвала визията за поява на участие въпросната вечер, а е заснела предварително специална фотосесия. Докато Азис си призна, че отива на купон с приятели, където няма да пее, а за първи път ще се забавлява. 

Този празник не е добре приет от голяма част от хората в България и маскираните изпълнители си навлякоха гнева на един или двама фена. Най-нападана е Галена, която трудно би изчела всички негативни коментари в мрежата.

"Вместо да се правят всички певци, инфлуесъри и т.н. на идиоти да са съпричастни в подкрепа на децата, които убиват във войните", съскат в мрежата недоволни фенове, които не приемат за нормално да се отделя такова внимание на този ден./show.blitz.bg

Коментирай

Той

Той 01.11.2023 11:07

Гнусен мангал и изветряла дъртофелница

Врана

Врана 01.11.2023 14:09

А по случай Деня на народните будители сигурно ще се пуснат без дрехи.

дядо стефчо

дядо стефчо 01.11.2023 17:32

Девойчето сака дълбока оран.

Тъй-тъй

Тъй-тъй 01.11.2023 17:45

ма първо треа да наточи плуго.