Галена го закъса със здравето, отменя участията

Галена го закъса със здравето, отменя участията

Фолк звездата Галена е много зле със здравето и това наложи спешната отмяна на последните й две участия в София и Пловдив. 

Изпълнителката на хита "Знам диагнозата" не дава подробности за състоянието си, но се смята, че влошаването й е от инжекциите за отслабване, които си бие от известно време. 

За никого не е тайна, че Галена успя да стопи излишните килограми с ионжекции за инсулин, които специалисти сочат като изклчително опасни за хора, които нямат диабет. И явно това се вижда при Галена, която вече има перфектна визия, но пък здравословно не се чувства добре и непрекъснато отменя участия. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Певицата не се появи на последните си две участия в София и Пловдив, като това е станало ясно в последния момент. В  столицата я е заместила нейната племенница Доника, а на следващото й участие е била заменена с Камелия и Деси Слава. 

Припомняме, че още през лято 2022 очевидци разказваха, че Галена е припаднала на сцената на известен морски клуб. После се чу още един такъв случай, след което няколко пъти Галена осменя участия. Здравословното й състояние не е никак добро, а нейни фенове се надяват да е спряла с инжекциите и да се възстанови по-бързо./show.blitz.bg

 

Коментирай

Само ши дуа

Само ши дуа 28.04.2023 23:32

Безмълвно.

Да умира

Да умира 29.04.2023 9:24

селската пръчка. Отнемаш лекарства от нуждаещи се - после си плащаш. Дано всичките чалгаджийки да пукнат, за да спрат да развращават децата.