Гаджето на покойния Денис Теофиков лъсна гола на СНИМКИ 18+

Гаджето на покойния Денис Теофиков лъсна гола на СНИМКИ 18+

Красивата гримьорка Алекса, станала популярна като гадже на отишлия си без време певец Денис Теофиков, загърби траура. Няма и два месеца откакто бе погребан Денис, а ридаещата Алекса хукна по почивки. 

След смъртта на Теофиков тя не спираше да се изказва в мрежата и медиите, което породи съмнения, че иска да натрупа слава на гърба на опечаленото семейство. И новите й голи снимки подсказват за тежи нейни жадни намерения. 

В момента Алекса е на почивка в турския град Истанбул, но не споменава с кого е там. Приятели на Денис имат съмнения, че вече е намерила заместник на техния приятел. "Толкова й траеше любовта", коментират те. 

Още от самото начало заподозряха Алекса, че се опитва да си направи реклама, използвайки смъртта на приятеля си. Тя не спираше да публикува общи кадри с Денис и да пише колко много й липсва. А месец и половина след смъртта му тя реши да се щракне гола и да прикове вниманието на медиите, докато все още я помнят коя е. 

"На гробището не спираше да прави циркове и да се тръшка. Дори нападна родителите му, че не тъгуват. Отправи много сериозни критика, а явно всичко е било с цел - да бъде център на вниманието и да привлече погледите на папараците на място. Отвратени сме от държанието й след смъртта на Дени", коментират пред нашата медия приятели на талантливия Денис Теофиков, който падна от балкона на жилищна сграда в края на октомври./show.blitz.bg

 

А