Фолкпевицата Валя стана художничка! Вижте какво рисува... СНИМКИ

Фолкпевицата Валя стана художничка! Вижте какво рисува... СНИМКИ

Поп-фолк певицата Валя изненада феновете си с неподозиран талант. Оказа се, че изпълнителката на „Ласмаги-джасмаги“ е много добра не само с микрофона, а и с четката.

Тя показа на последователите си в социалните мрежи свои творби.

“Всъщност аз рисувам от малка, но през последните 20 години се занимавам главно с музика и не бях пипала четката от много време. По време на локдауна, когато останах повече време вкъщи, реших да опитам да запълня времето си със старата си страст. Тук е момента и да благодаря на Господ, че ме надарил с тези таланти - да пея и рисувам, с което пак да радвам хората. А това ми носи най-голямо удоволствие“, призна звездата на музикална компания “Пайнер“.

Валя издава, че таланта си в тази област най-вероятно е наследила от своя дядо по бащина линия, който също е рисувал много добре и е бил музикант, пише "Монитор". 

Вдъхновение за своите картини певицата намира навсякъде около себе си:

“Всяка една идея за картина идва по различен начин. Нещо видяно, преживяно или просто уловено от някой разговор с приятел или близък. Пресъздавала съм и различни мои настроения и на близки хора около мен, но винаги съм търсила истинската емоция в картините ми./show.blitz.bg

Коментирай