Фолкпевицата Татяна за първи път... ВИДЕО

Фолкпевицата Татяна за първи път... ВИДЕО

Фолк звездата Татяна, известна в бранша като певицата с най-перфектното тяло, се отдаде на релакс в изискан комплекс в Банско, придружена от приятелки. 

Певицата заминала с надеждата, че ще се пичине и ще се отдаде на масажи и киснене в спа зоната. Нейните приятелки обаче я накрали да направи нещо,  което на по-късен етап толкова й допаднало, че е напът да се превърне в новата й стихия. 

 

Женската компания отвела Татяна на ски пистата. И макар да се дърпала, накрая се съгласила да направи първото в живота си ски каране. Изпълнителката на "Само теб" заявила, че освен тренировките във фитнеса това ще е новото й хоби. Татяна побърза да сподели и снимки от първото си качване на ски, а феновете коментират, че в последно време изглежда още по-красива и щастлива. 

Макар и екипирана, Татяна веднага бе разпозната на ски пистата и нейни почитатели си направиха снимки за спомен. 

 

Певицата си беше дала 6 месеца почивка и не поемаше никакви ангажименти, включително и да пее на концерта на "Планета" в Пловдив през декември. Тези дни тя зарадва почитателите си с новината, че подготвя нова песен и възобновява клубните си изяви и няма търпение да се срещне с почиаттелите си./show.blitz.bg